NOTÍCIES!

Balanç del curs

Balanç del curs

Durant aquest curs 2022-2023, hem desplegat un ventall de 25 activitats molt reeixides. Des de l'exposició "Rapinyaires i humans" fins a xerrades que han tingut una rebuda extraordinària, tant en assistents com en el grau de satisfacció expressat, o escapades al camp,que han mantingut les flames de la curiositat ben vives.

Més de mil persones han estat el cor d'aquestes experiències úniques, participant de manera directa en aquesta festa educativa. L'impacte real, però, ha estat més gran. Entre 2.500 a 3.000 visitants han passat per la nostra exposició. Un èxit!.

Destaca de manera especial la formació de 750 alumnes i l'encoratjadora presència de 82 professors procedents de 42 centres educatius d'arreu de Catalunya. Això ens ha impulsat a elevar les nostres expectatives per als cursos vinents. Estem molt contents d'anunciar que el projecte "Rapinyaires i humans" continuarà dos cursos més!

Ara, mentre les temperatures s'eleven i les sobretaules s'allarguen, volem desitjar-vos un estiu extraordinari. Mantingueu l'esperit curiós viu i estigueu preparats per les sessions que vindran.

Bon estiu a tothom!

Escola Lestonnac Barcelona

Escola Lestonnac Barcelona

Avui hem estat a l'escola Lestonnac de Barcelona, en un auditori ple de gom a gom amb un públic motivadíssim d'alumnes de 5è de primària. Val a dir que els profes també estan motivadíssims i això es nota molt!

Parc Natural del Cadí

Parc Natural del Cadí

Vam fer la xerrada al Parc Natural del Cadí, on és molt inspirador parlar de rapinyaires amb models fent-te companyia, com aquest trencalòs als peus del nostre company Jordi Bas.

ESCOLA GINEBRÓ

ESCOLA GINEBRÓ

A l'Escola Ginebró de Llinars del Vallès vam tenir una colla de 2n de primària molt interessat en les històries que els vam explicar. Es va notar que a l'escola estan treballant els ocells perquè tenien coneixements força avançats. D'aquí unes setmanes, tocarà una sessió d'anellament amb ells. Ja en tenim ganes! (9 de març 2023)

Nota de premsa (01/03/2023)

Nota de premsa (01/03/2023)

Si sou un mitjà de comunicació i voleu informació sobre "Rapinyaires i humans", podeu usar el text i imatges lincades a la nota de premsa.

Escola Tabor

Escola Tabor

Presentació de l'exposició a alumnes de l'escola Tabor de Santa Perpètua de la Mogoda (febrer 2023)

Curs de fotografia de rapinyaires

Curs de fotografia de rapinyaires

Inaguració de l'exposició al Curs de Fotografia de Rapinyaires fet a La Noguera / Pla d'Urgell (gener 2023)

A l'hivern les parelles de duc entren en zel. Amb una càmera automàtica en un posader habitual d'una parella de ducs vam captar aquest document únic. La femella reclamant, apareix el mascle i pim-pam. Feina feta no fa destorb (La Noguera, desembre 2022)